Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Vladimir Putin a anunțat că Rusia are al doilea vaccin împotriva COVID-19

Rusia a înregistrat un al doilea vaccin împotriva COVID-19, a anunţat miercuri preşedintele rus Vladimir Putin în cadrul unei şedinţe a guvernului de la Moscova, informează Agerpres, conform Reuters şi Interfax.
 aboneaza-te
vladimir putin

Vladimir Putin: „Centrul de stat de cercetare pentru virusologie şi biotehnologie Vektor din Novosibirsk (Siberia) a înregistrat astăzi (miercuri) un al doilea vaccin împotriva coronavirusului: EpiVacCorona, după încheierea primelor etape ale testelor efectuate pe om, luna trecută”.

„Este necesar să creştem producţia primului şi celui de-al doilea vaccin”, a spus Putin în comentariile difuzate de televiziunea de stat.

La fel ca în cazul primului vaccin denumit „Sputnik V”, Rusia îşi va promova şi al doilea vaccin în străinătate, a spus preşedintele rus, pledând ca producţia acestora să fie concentrată în acele ţări în care acestea vor fi comercializate.

De asemenea, Vladimir Putin a subliniat că vaccinurile ruseşti împotriva coronavirusului trebuie să satisfacă mai întâi de toate nevoile pieţei interne şi să ajungă la cât mai multe farmacii posibil, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii