Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Vladimir Iacob, fondator Aramis Invest: Ne arătăm disponibilitatea de a colabora cu instituțiile statului implicate în administrarea crizei actuale, oferind articole produse de compania noastră

Aramis Invest, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, își arată dispoibilitatea de a colabora cu instituțiile statului în contextul crizei provocate de răspândirea COVID-19 și de a oferi articole produse de companie.
 aboneaza-te
098 dosar Aramis Invest V_Iacob

Forbes România: Ce decizii de business a luat compania dumneavoastră de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Compania noastra încearcă să nu ia decizii de business rapide care să aibă impact pe termen lung. Ca măsura generală, încercăm să diminuam din costurile operaționale și să limitam investițiile.

Forbes România: Care sunt măsurile pe care compania dumneavoastră le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Respectând măsurile decise de autorități, am informat angajații despre pericolul epidemiei de coronavirus și metode de prevenție prin afișe în toata compania, am pus accent sporit pe dezinfectarea locurilor de muncă și a mijloacelor de transport angajați. Prin intermediul cabinetului medical propriu, monitorizăm starea de sănătate a angajaților. În plus, încercăm să nu întrerupem activitatea pentru a nu diminua veniturile salariale ale angajaților.

Forbes România: Care ar fi măsurile guvernamentale ce ar trebui luate în următoarea perioadă de timp pentru a atenua efectele negative ale coronavirusului asupra activității din sectorul în care activați?

În această perioadă, un ajutor din partea guvernului actual ar putea fi legat de diminuarea costurilor datorate bugetului de stat pentru companiile private aflate în dificultate.

De exemplu, susținerea companiilor care sunt forțate să își întrerupă sau să își reducă semnificativ activitatea în această perioadă prin diminuarea contribuțiilor aferente veniturilor salariale ale angajaților.

Forbes România: Care sunt scenariile posibile pe care le vedeți pentru business-ul dumneavoastră dacă epidemia continua și/sau ia amploare? Dar pentru întreaga economie românească?

Și în domeniul nostru de activitate vom fi afectați de o reducere semnificativă a consumului. Aceasta reducere care se simte în acest moment pe piața sperăm să dureze cât mai puțin. În caz contrar, vom fi obligați să oprim activitatea.

Forbes România: Cum credeți că ați putea ajuta comunitatea – socială și/sau de business?

Ne arătăm disponibilitatea de a colabora cu instituțiile statului implicate în administrarea crizei actuale, oferind articole produse de compania noastră.

Pentru a susține mediul de business conex, încercăm să menținem activitatea de producție.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii