Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, se confruntă cu prima moțiune simplă din actuala legislatură

Prima moţiune simplă din actuala legislatură va fi dezbătută astăzi, la mai puţin de două luni de la instalarea Guvernului Cîţu, și îl vizează pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. PSD s-a hotărât să facă acest demers după incendiul de la Spitalul „Matei Balş", informează Radio România Actualități.
12. vlad voiculescu

Reprezentanții PSD spun că ministrul Vlad Voiculescu nu a luat măsurile prin care s-ar fi putut evita incendiul de Institutul „Matei Balş”, deşi după evenimentul similar de la Piatra Neamţ, de anul trecut, s-au solicitat responsabililor din sănătate reglementări urgente.

Parlamentarii PSD îi mai reproşează, între altele că nu a dezvoltat centrele de recoltare pentru accesul uşor al cetăţenilor la testarea pentru COVID-19 şi că are mesaje discordante faţă de coordonatorii campaniei de vaccinare la nivel naţional şi nepotrivită pentru medicii implicaţi în procesul de imunizare, notează Radio România Actualități.

Reprezentaţii coaliţiei de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR nu-i dau, însă, şanse de reuşită acestei moțiuni simple şi spun că sunt solidari cu toţi membrii Executivului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii