Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății: „Bucureştiul nu se carantinează de Paşti”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, a declarat că Bucureştiul nu se carantinează de Paşti, el adăugând că ''doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce către o recomandare de carantinare a unei localităţi'', informează Agerpres.
12. vlad voiculescu

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, Vlad Voiculescu a scris:

„Bucureştiul NU se carantinează de Paşti. S-au publicat noile criterii de carantinare a localităţilor. Nu trăim într-o nouă realitate, doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce către o recomandare de carantinare a unei localităţi. Nivelul de testare Covid-19 devine unul dintre factorii principali, alături de rata de incidenţă şi gradul de ocupare a paturilor din spitale şi secţiile ATI. Se defineşte de asemenea carantinarea zonală. Ca şi până acum, decizia de carantinare se ia pe baza mai multor factori, şi nu automat”, conform Agerpres.

Vlad Voiculescu: „Şi nu, noile criterii nu duc la carantinarea Capitalei de Paşte la fel cum nu duceau nici cele vechi. Niciuna dintre deciziile deja anunţate ale Guvernului nu se schimbă”.

Marţi în Monitorul Oficial a fost publicat un ordin pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 1.309/2020 privind modalitatea de aplicare a măsurilor de prevenire şi limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii