Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Vlad Păunescu şi familia

Vlad Paunescu.jpg
Avere: 10 milioane de euro Vârstă: 57 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domenii: Cinematografie, modă   

Vlad şi Oana Păunescu aşteaptă vremuri mai bune pentru Castel Film, compania pe care au fondat-o. După ce anul trecut au încercat să supravieţuiască, în 2010 au fost nevoiţi să apeleze la reduceri de costuri, de personal, să închirieze studiourile şi aparatura. Totuşi, eforturile lui Vlad Păunescu au fost răsplătite la începutul lunii iulie, când „Ghost Rider“, un film care a adus în 2007 încasări de peste 228,7 milioane de dolari, a acceptat să fie continuat în România, chiar la Castel Film. Filmările vor avea loc în a doua jumătate a lunii octombrie. Cea mai mare parte a producţiei se va filma în studiourile din Snagov, iar protagonistul filmului este actorul american Nicolas Cage.

Tot la Izvorani – unde este sediul studiourilor Castel Film – se va filma „Puzzle pentru un orb“, în regia lui Andrei Zincă. Actorul american Frank Langella va filma pentru această peliculă, de la începutul lui octombrie, în România şi Germania. Producţia are un buget de aproximativ cinci milioane de euro şi se va întinde pe o perioadă de circa cinci săptămâni.

Multe din filmele turnate la Castel Film au avut succes de public şi nu numai. După „Cold Mountain“ (cel mai celebru dintre ele), „Concertul“, în regia lui Radu Mihăileanu, a beneficiat de numeroase premii în 2010. Filmat în 2009 în proporţie de 60% la Castel Film şi în alte zone din Bucureşti, „Concertul“ a luat două premii Cesar (pentru sunet şi coloană sonoră) şi patru trofee Gopo pentru: „cel mai bun montaj“, „cea mai bună muzică originală“, „cea mai bună scenografie“ şi „cel mai bun machiaj şi coafură“. 

Soţii Păunescu deţin la Snagov 25 de hectare, pe care sunt amenajate mai multe studiouri cinematografice. Cei doi sunt acţionari în procente egale la Castel Film Investment, DaDa-Design şi Charisma Studio.

Oana Păunescu creează şi vinde produsele sale unicat în sediul din Matei Voievod, aflat în proprietate. Tot aici se află un bistro şi un restaurant care reprezintă, în acelaşi timp, showroomul pentru produsele companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii