Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Viziere.ro: Misiunea „Viziere pentru prima linie” continuă și are nevoie de donații

După aproape două luni, voluntarii de la Viziere.ro continuă să producă echipamente, ajungând deja la peste 1.200 de unități medicale și au nevoie în continuare de  susținere.
 aboneaza-te
Viziere_ro_comunicat

Programul Viziere.ro a început pe 18 martie cu o echipă de voluntari care, prin fonduri proprii și sponsorizări, a început producția de viziere pentru cei din prima linie, implicați în combaterea COVID-19. Obiectivul inițial a fost să producă și să doneze 10.000 de viziere către cadrele medicale din prima linie în lupta cu COVID-19. Dar cererile au depășit cu mult așteptările și lista de solicitări continuă să crească.

În prezent, la nivel național, s-au donat în jur de 200.000 de viziere către 1.265 de unități medicale din prima linie și nu numai. Solidaritatea și-a spus cuvântul și a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile și dedicarea unei echipe de peste 2.000 de voluntari care a ales să se implice activ pentru cei din prima linie.

„În continuare pentru a ne autosusține avem nevoie de sponsorizări din partea companiilor ca să putem achiziționa materiale și materie primă astfel încât să onorăm cele peste 20.000 cereri de viziere aflate acum în curs, de la unitățile medicale și nu numai. Cereri vin zilnic și refuzăm să ne oprim. Proiectul este bazat pe voluntariat, toată munca noastră la nivel național este voluntară. Fiecare donație este practic o formă de implicare activă într-o luptă în care suntem toți implicați, dar în care există doar o singură primă linie pe care suntem datori moral să o sprijinim. În cadrul proiectului viziere.ro, ne implicăm de luni până duminică, voluntari pentru un program care înseamnă pentru mulți o mană de ajutor, siguranță, protecție, implicare și empatie”, a declarat Cristiana Bogățeanu, Manager program viziere.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii