Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Vitrina Advertising a câștigat două premii la Monaco pentru packaging-ul vinurilor Vardo de la Domeniul Coroanei Segarcea

Vardo Picatura Vietii
Vitrina Advertising a obținut două premii de packaging pentru Vardo – Domeniul Coroanei Segarcea, acordate la concursul internațional Femmes et Vins du Monde 2015, în Principatul Monaco: „Nova de Diamant” pentru eticheta vinului „Patima Serii”, cu mențiunea pentru „Inovație”, și „Nova de Aur” pentru eticheta vinului „Picătura Vieții”.

Proiectul Vardo pentru Domeniul Coroanei Segarcea a pornit de la ideea unei colecții de vinuri roșii, inspirată din bucuria de viață a țiganilor. Vardo este numele căruței cu coviltir și, prin extensie, imaginea metaforică a caravanei ţigăneşti şi a microuniversului său fantastic clădit în jurul celor patru elemente primordiale care definesc un mod de viaţă: Focul, Apa, Pământul şi Aerul. Așa s-a ajuns la „Patima Serii”, „Picătura Vieții”, „Puterea Voinței” și „Adierea Vântului”.

Grafica etichetelor vorbeşte despre cele patru elemente prin intermediul unor simboluri derivate din faimoasele ţesături şi imprimeuri ale ţiganilor.

Echipa Vitrina Advertising pentru Vardo a fost formată din Raluca Dragoș (Art Director), Teodora Olaru (Graphic Designer), Vlad Chichișan, Mircea Vlad și Adela Sabou (Copywriteri), sub coordonarea Cameliei Imbuzan (Creative Director).

La competiția din Monaco, Domeniul Coroanei Segarcea a obținut în total 11 distincții, printre care „Nova de Diamant” pentru Touriga Nacional, „Nova de Argint” pentru vinurile Onoare şi Recunoştinţă din colecţia Minima Moralia, Sauvignon Blanc Prestige, Fetească Neagră Vardo (Patima Serii) şi roze-ul Elite.

La secțiunea „packaging”, Domeniul Coroanei Segarcea a mai primit „Nova de Diamant” cu sticla Onoare Minima Moralia, care a obţinut premiul special de originalitate, cu menţiunea „Coup de coeur de la President” (Favorit detaşat / Dragoste la prima vedere a doamnei preşedinte), și cu Minima Moralia Recunoștință. Eticheta Roze Elite a fost și ea recompensată cu Nova de Aur. În plus, Domeniul Coroanei Segarcea a primit mențiunea specială a juriului pentru packagingul ansamblului de vinuri prezentate în competiție.

Femmes et Vins du Monde este un concurs anual care se desfășoară în Principatul de Monaco și al cărui juriu este exclusiv feminin: experte internaționale în oenologie, viticultură, jurnalism de vin și gastronomie, comerț cu vinuri. Competiția a ajuns la a IX-a ediție și este organizată potrivit regulamentului Organizației Internaționale a Viei și Vinului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii