Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Vitacom Electronics s-a mutat într-un nou centru logistic. Investiție de aproximativ 6,7 milioane de euro

Distribuitorul de produse și accesorii electronice Vitacom Electronics s-a mutat într-un nou sediu, în urma unei investiții de aproximativ 6,7 milioane de euro.   
aviva-vita- vitacom electronics

Noul sediu, din județul Cluj, are o suprafață totală de aproximativ 13.000 de metri pătrați. Depozitul are o suprafață utilă de 5.000 metri pătrați, iar birourile de 1.300 metri pătrați. Investiția în acest punct de lucru s-a ridicat la aproximativ 6,7 milioane de euro.

A fost îmbunătățită semnificativ viteza de livrare, iar optimizarea proceselor va conduce la un rezultat cost-beneficiu mult mai bun. Mai mult decât atât, erorile de procesare se vor reduce, iar sistemul va fi flexibil și scalabil. De asemenea, birourile vor fi open space, vom avea săli de meeting-uri și conferințe, zonă de relaxare, dar și program pilot cu privire la modul de lucru”, a declarat Aviva Vita, Director Executiv Administrativ Vitacom Electronics.  

Fondat în 1991 de Vasile Andrei Vita, Vitacom Electronics, distribuitor de produse şi accesorii electronice, a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 de milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii