Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Vitacom Electronics încheie primul trimestru din 2018 cu afaceri de 13,5 milioane lei, în creștere cu 25%

Retailerul Vitacom Electronics a încheiat primul trimestru al anului în curs cu o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei, în creștere cu 25% față de perioada similară a anului trecut.
Aviva Vita, Director Marketing Vitacom Electronics

Rezultatele  se datorează dezvoltării portofoliului de produse, cu predilecție a celor din gama proprie Well, a căror cerere a crescut atât pe piața locală, cât și pe cele internaționale.

Vânzările din primele trei luni ale anului s-au situat la 3,4 milioane de produse comercializate, o valoare asemănătoare cu aceeași perioadă a anului trecut. În 2018, însă, Vitacom a vândut produse și accesorii electronice cu o valoare unitară mai mare.

În ceea ce privește profitul companiei din primul trimestru, Vitacom estimează o valoare de 840.000 de lei, valoare dublă față de perioada similară a anului trecut.

“Dacă vorbim punctual despre rezultatele din primul trimestru, lucrurile sunt destul de clare: dezvoltarea susținută a portofoliului de produse și menținerea unei echipe omogene ne-a ajutat să vindem mai mult și mai bine”, declară Aviva Vita, Marketing & PR Director, Vitacom Electronics.

În ceea ce privește obiectivele companiei pentru anul în curs, Vitacom mizează pe menținerea trendului de creștere și așteaptă la finalul anului o cifră de afaceri cu aproximativ 16% mai mare decât în 2017. De asemenea, compania are în plan extinderea portofoliului de produse, precum și un proces de rebranding al celor opt magazine en-detail deținute.

Vitacom Electronics a fost fondată în anul 1991 de Vasile Andrei Vita.

Citește și: Vasile Vita, Vitacom Electronics: „Mi-ar fi plăcut să am un partener care să poată privi lucrurile din postura mea și cu care să mă pot sfătui”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii