FacebookTwitterLinkedIn

Proiectul, ce urmează să fie implementat în perioada 2021 – 2022, presupune dezvoltarea unui produs ce integrează soluții software avansate, dar și structură hardware complexă. 

Parteneriatul dintre cele două companii vizează livrarea de soluții integrate hardware și software pentru industrii precum: HoReCa, energie și utilități, încorporarea IoT în domeniul bancar, dar și utilizarea tehnologiilor Hardware Blockchain. 

Visual Fan a ales finanțarea noului produs prin accesarea unei linii bancare pe termen scurt. 

Asocierea dintre Visual Fan și Headlight Solutions a avut că strategie extinderea și dezvoltarea portofoliului de produse și servicii ale celor două companii, iar proiectul anunțat astăzi reprezintă punctul de plecare al acestui parteneriat de succes. În industria în care activăm, viitorul este văzut prin prisma inovării, iar pentru a adăuga valoare business-ului este necesar să derulăm în mod activ operațiuni de cercetare-dezvoltare, identificând proiecte inedite, ce au ca rol dezvoltarea viitoare și aplicarea celor mai noi tehnologii“, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. 

Recent, Visual Fan a anunțat preluarea unei participații de 12% din Headlight Solutions,  companie de tehnologie specializată în cercetare-dezvoltare, cu afaceri de 59 milioane de lei.  

Compania Visual Fan s-a listat în luna iulie la tranzacționare pe piața AeRO. Listarea companiei vine după încheierea unui plasament privat din 23 aprilie, prin care a atras 15,5 milioane de lei de la investitorii din piața de capital.