Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Visa şi PayPal îşi extind parteneriatul şi în Europa

Visa (simbol pe NYSE: V) şi PayPal (simbol pe Nasdaq: PYPL) au anunţat astăzi că își extind parteneriatul strategic, pe care îl au în Statele Unite şi în regiunea Asia - Pacific, şi în Europa.  
shutterstock_Visa_PayPal

În contextul în care PayPal deține o licenţă bancară în Europa, aceasta se alătură reţelei Visa de instituţii financiare şi va oferi conturi Visa în Europa. Astfel, consumatorii individuali şi companiile îşi pot utiliza fondurile PayPal pentru cumpărături oriunde este acceptată Visa, în întreaga lume. PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, SCA este autorizată în calitate de instituţie de credit în Luxemburg şi este supravegheată de Comisia de Supraveghere a Sectorului Financiar (CSSF).

Posibilitatea de a emite conturi Visa în Europa va permite companiei PayPal să ofere clienţilor modalităţi noi şi inovatoare de a-şi gestiona şi transfera banii, indiferent de platformă sau dispozitiv”, a declarat Bill Sheedy, CEO-ul pentru Regiunea Europa al Visa Inc.

De asemenea, prin acest parteneriat, instituţiile financiare vor putea oferi deţinătorilor de conturi Visa posibilitatea de a face plăţi oriunde PayPal este acceptat on-line.

Parteneriatul ne va permite să oferim mai multe opţiuni milioanelor de consumatori şi companii printr-o gamă extinsă de produse inovatoare”, a susținut și Rupert Keeley, Vicepreşedinte Executiv şi CEO, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.

În acelaşi timp, acordul va extinde gradul de acceptare a PayPal de către companiile europene care acceptă Visa în locaţiile fizice. Prin colaborarea cu băncile partenere Visa, consumatorii vor putea adăuga carduri Visa din alte aplicaţii bancare în portofelul PayPal. Visa va permite PayPal să utilizeze serviciul Visa Direct în Europa, astfel încât clienţii PayPal să îşi poată transfera fondurile în conturile Visa, în timp real, pe mai multe pieţe.

Visa şi PayPal au convenit să îşi extindă participarea în cadrul Visa Digital Enablement Program (VDEP) în Europa.

VDEP oferă partenerilor Visa acces la tehnologia de tokenizare, ceea ce permite efectuarea plăţilor în siguranţă şi cu uşurinţă de pe telefoane mobile sau orice dispozitive conectate. Acest lucru va contribui la extinderea utilizării PayPal în companii care acceptă Visa în locaţii fizice”, susțin reprezentanții celor două companii într-un comunicat de presă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii