Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Virginia Oțel a fost aleasă co-președinte PWN Global

PWN România, parte din PWN Global, este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere.
Virginia Otel

Virginia Oțel, președinta PWN România, a fost aleasă co-președinte PWN Global, Ileana Botez este noul președinte interimar al PWN România, în timp ce portofoliul dedicat femeilor în consilii de administrație rămas liber Women on Boards este preluat de Violeta Ciurel.

În locul său, în fruntea PWN România, consiliul director a ales-o pe Ileana Botez, VP Women on Boards, care va ocupa rolul de președinte interimar până la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

Chiar dacă pentru mine începe o nouă etapă la conducerea PWN Global, sunt bucuroasă și încrezătoare în echipa care rămâne în continuare la cârma organizației din România. Sunt convinsă nu doar de faptul că vor continua cu succes proiectele începute împreună, ci că vor găsi noi soluții inovative de a contribui la atingerea misiunii noastre”, a declarat Virginia Oțel, co-președinte PWN Global.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii