Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

News |
|

Virgin Galactic a amânat prima sa misiune comercială până în octombrie

Virgin Galactic a amânat prima sa misiune comercială împreună cu Forţele Aeriene Italiene, din cauza unui posibil defect de fabricaţie.  
Virgin Galactic

Virgin Galactic amână misiunea, denumită “Unity 23”, din cauza rezultatului unei investigaţii a Administraţiei Federale pentru Aviaţie (FAA) a Statelor Unite, transmite Reuters.

Un furnizor terţ a avertizat cu privire la un potenţial defect de fabricaţie într-o componentă a sistemului de control al zborului în timpul pregătirilor de zbor de testare, a anunțat compania.

“În acest moment, nu se ştie încă dacă defectul este prezent în vehiculele companiei şi ce lucrări de reparaţie, dacă va fi cazul, ar putea fi necesare”, a spus compania.

Misiunea a fost iniţial stabilită pentru sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie. 

Obiectul este de a transporta trei membri de echipaj plătitori de la Forţele Aeriene Italiene şi de la agenţia guvernamentală din Roma Consiliul Naţional de Cercetare.

Administrația Federală pentru Aviație investighează zborul care l-a dus pe miliardarul Richard Branson în spaţiu în iulie, iar săptămâna trecută a interzis zborurile SpaceShipTwo până când va aproba raportul final al unui incident produs în timpul zborului sau va stabili că problema nu afectează siguranţa publică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii