Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Virgil Popescu: Nu are logică să deschidem restaurantele în interior în condiţiile în care nu se respectă regulile în exterior

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, este sceptic cu privire la redeschiderea în interior a restaurantelor cât timp nu sunt respectate regulile de pe terase. 1 august este următorul jalon, a spus ministrul.
Virgil-Popescu

„Am avut întâlnire cu HoReCa, avem pregătite regulile pentru deschiderea restaurantelor în interior, din păcate evoluţia cazurilor nu mă face să fiu optimist în privinţa deschiderii în interior a restaurantelor” a declarat Virgil Popescu, marți seară, la Digi24. „Trebuie să ne convingem că oamenii respectă regulile pe terase, în exterior, apoi putem discuta şi de deschiderea restaurantelor în interior. Nu are sens, nu are logică să deschidem restaurantele în interior, în condiţiile în care nu se respectă regulile în exterior, unde transmisia este mult mai greu de făcut”, a explicat ministrul.

Ministrul Economiei a reiterat faptul că evaluările privind o eventuală relaxare se fac o dată la două săptămâni.

„Evaluăm din două în două săptămâni. Evoluţia cazurilor nu ne arată că este momentul unei noi relaxări. 1 august este următorul jalon” a precizat Virgil Popescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii