Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Viorel Cataramă: „Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America, pentru că știu că asta e calea de urmat”

Omul de afaceri Viorel Cataramă, vechi membru al Partidului Național Liberal, și-a depus, marți, candidatura la președinția PNL cu moțiunea „Politica națională - Calea liberală. #Restart”. El a anunțat că își dorește să aibă succesul lui Donald Trump și că, dacă va fi ales, partidul va fi de acord cu căsătoriile homosexuale, informează AGERPRES.
 aboneaza-te
viorel_catarama_casa_1.JPG

Viorel Cataramă: „Mi-am depus candidatura la președinția PNL depunând în acest sens o moțiune cu 101 semnături. (…) Susținerea mea se bazează pe cei care cred în mine, aflați în linia a doua, care susțin adoptarea în mod necondiționat a unei ideologii de dreapta. (…) Eu sunt un om independent. Eu, în acest moment, plec mai bine un pic decât a plecat Donald Trump în America. Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America, pentru că știu că asta e calea de urmat — nu mai trebuie să facem compromisuri, ci trebuie să ne asumăm ideologia și să luptăm pentru ideologia noastră și pentru electoratul nostru. (…) Eu sunt un mic Trump al PNL în acest moment. Deocamdată, activitatea mea se desfășoară în PNL, iar PNL are ca obiectiv susținerea președintelui Iohannis pentru obținerea unui nou mandat”.

Viorel Cataramă și-a prezentat moțiunea cu care candidează la șefia PNL, arătând că susține anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă, privatizarea integrală a învățământului superior, privatizarea spitalelor, cu excepția celor de urgență, și a sistemului asigurărilor sociale, reducerea birocrației și a personalului bugetar și scoaterea statului din administrarea economiei.

El a mai spus că, dacă va fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale și va fi de acord cu adopțiile de copii de către aceste familii.

Viorel Cataramă: „Fac aceasta declarație în baza moralei creștine — piatra de temelie a dreptei — și pot să justific această afirmație”.

VEZI PUBLICITATEA LA RADIO – TRIMESTRUL I 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii