Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Violetta Live” vine la București în septembrie 2015

După succesul serialului „Violetta”, difuzat pe Disney Channel, și ca urmare a popularității turneului internațional din 2013-2014, „Violetta în Concert”, The Walt Disney Company anunță că noul turneu internațional din 2015, „Violetta Live”, va ajunge în București pe 2 septembrie 2015, la ora 19:30.
Violetta Live 2015 (2)

Biletele se pun în vânzare luni, 30 martie, începând cu ora 12:00. Prețul biletelor începe de la 135 lei. Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro.

„Violetta Live” va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei.

Alături de Martina pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey); și Alba Rico Navarro (Naty).

Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, precum și „En Gira” din sezonul 3 al serialului „Violetta”.

Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori, o formație de cinci instrumentiști, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Câteva informații turneul „Violetta Live 2015”:

– În timpul unui spectacol, artiștii schimbă peste 75 de costume;

– 13 costume pentru Martina Stoessel (Violetta);

– Peste 50 de costume pentru restul actorilor;

– 9 costume pentru dansatori;

– 5 pentru muzicieni;

– 11 perechi de pantofi pentru Martina Stoessel (Violetta);

– În total, sunt folosite peste 70 de perechi de pantofi pentru actori, dansatori și muzicieni.

Serialul „Violetta” s-a bucurat rapid de succes în toate piețele unde a fost lansat. Considerat prima „telenovelă” pentru copii, serialul a atras telespectatorii cu povestea Violettei,  o tânără talentată care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câţiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbărilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans.

Dublat în 15 limbi, „Violetta” a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii