Cautare
, Contributor

Tech |
|

Violeta Luca a plecat de la conducerea eMAG la Microsoft

Violeta Luca este noul head of business strategy al Microsoft România, după ce aproape doi ani s-a aflat la conducerea celui mai mare retailer online din România, eMAG, și a făcut, aproximativ trei ani, parte din echipa Flanco.
violeta luca

Violeta Luca are o experiență de 15 ani în retail, consumer electronics și asigurări, timp în care și-a dezvoltat capabilități recunoscute de vânzări, marketing, operațiuni și general management. În ultimele 18 luni, ea a ocupat poziția de Director Executiv al eMAG, unde a condus departamentele de product management, vânzări B2B, Online, Customer Support și After Sales, precum și operatiunile aferente.

În perioada 2011-2014, Violeta Luca a făcut parte echipa Flanco, în calitate de Marketing Director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani în cadrul Whirlpool România, ocupând începând cu iunie 2007 funcţia de Director Comercial.

„Pentru mine, faptul că mă alătur echipei Microsoft – una dintre cele mai importante forțe la nivel global în tehnologie și în același timp o organizație cu adevărat inovatoare – într-o poziție creată special în România, e și o onoare, și o mare responsabilitate. Rolul meu în echipa Microsoft România valorifică excelent experiența mea de management și îmi dă posibilitatea să pun în valoare capacitatea acestei companii de a crea valoare pentru toți partenerii săi”, a declarat Violeta Luca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii