Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Pensiile vor crește și anii viitori. Vor crește în funcție de posibilitățile bugetare”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminică seara, la Realitatea Plus, că pensiile vor crește și în anii viitori, dar în funcție de posibilitățile bugetare, pe care până la finalul anului le va analiza și prezenta ministrul Finanțelor, informează G4Media.ro.
Violeta Alexandru ministrul muncii

Violeta Alexandru: „„Acest guvern este corect, este o echipă formată din oameni corecți. Pensiile vor crește și anii viitori. Vor crește în funcție de posibilitățile bugetare și ministrul Finanțelor ne va da la finalul anului o situație clară a încasărilor la buget pentru anul în curs. Noi am făcut o creștere în acest an, un an dificil, extraordinar de dificil și cred că și eu și cei care ne urmăresc văd ceea ce se întâmplă în acest moment în România, în Europa, peste tot în lume, acolo unde economia este afectată în mod evident și încasările la buget suferă.

Prin urmare, noi am decis să facem totuși o creștere a pensiei în limita posibilităților bugetare, deși nicio țară membră a UE nu a făcut acest lucru pentru că s-au temut de imposibilitatea de acoperire a acestor costuri și pentru că ele însele, țările respective, au fost profund afectate de efectele pandemiei. Noi am înțeles nevoile pensionarilor și am făcut această creștere”, conform G4Media.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii