Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „200.000 de contracte de muncă suspendate au fost înregistrate la nivelul acestei săptămâni”

Un număr de 200.000 de contracte de muncă suspendate au fost înregistrate la nivelul acestei săptămâni, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, informează AGERPRES.
radubadoiu_violetaalexandru-(2-of-5)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Din datele pe care le avem la dispoziţie în Registrul electronic al evidenţei salariaţilor, REVISAL-ul aşa cum este cunoscut, evidenţa pe care o avem la nivelul acestei săptămâni ne arată un număr de 200.000 de contracte de muncă suspendate. Sigur este o situaţia gravă. Ne-am pregătit cu o estimare undeva la 300.000 – 400.000 pentru această perioadă acoperită de decretul preşedintelui (starea de urgenţă, n.r.). Urmărim permanent evoluţia lucrurilor şi în mod evident vor urma noi decizii în funcţie de evoluţia lucrurilor”, a precizat ministrul Muncii la televiizunea Digi24.

Potrivi datelor de la Inspecţia Muncii, numărul salariaţilor activi era de 5,62 milioane la finele lunii februarie 2020.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii