Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Vinurile premium Avincis, în tot mai multe locaţii din ţară

Alb, roze sau roşu? Indiferent de preferinţă, industria de vinuri premium din România se dezvoltă, oferind clienţilor alternative de calitate superioară, la preţuri accesibile.

Piaţa viticolă din România are în componenţă, din 2010, un jucător care produce vinuri premium pe o podgorie datând din anul 1905. Este vorba de Crama Avincis, situată pe domeniul Vila Dobruşa, aparţinând Cristianei şi lui Valeriu Stoica.

Produsele podgoriei din Drăgăşani se distribuie în 160 de locaţii din ţară, iar proprietarii acesteia doresc o acoperire din ce în ce mai mare, semn că pasionaţii de vinuri au încredere în produsele româneşti.

„Tot ceea ce facem vine din pasiune și din dorința de a împărtăși povestea noastră şi altora, dar şi de a oferi oamenilor un vin premium, de o calitate excepţională. Produs în cantitate limitată, este comparabil cu cele mai rafinate vinuri franţuzeşti şi mult mai accesibil. Vom continua să extindem parteneriatele cu restaurantele şi magazinele de vinuri, pentru a fi prezenţi în cât mai multe locuri din ţară”, susţine Cristina Irinel Stoica.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii