FacebookTwitterLinkedIn

Începând de vineri de la ora 10.00 se vor putea genera vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete, după cum transmite Administrația Fondului de Mediu. Bugetul total alocat pentru această etapă este de 30 de milioane de lei.

Etapa începe vineri, 4 iunie, și se va încheia în data de 17 iunie, la ora 23:59.

Valoarea voucherelor este cuprinsă între 300 și 500 de lei.

Astfel, pentru un televizor având cel puțin clasa energetică E se va acorda un voucher în valoare de 400 lei. Pentru laptopuri și tablete se vor acorda 500 de lei, respectiv 300 de lei.

În cadrul primei etape a programului, bugetul alocat a fost epuizat în mai puțin de 24 de ore de la start, după cum a informat Ministerul Mediului. Au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 lei fiecare, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice. În total, Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane de lei.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” – sesiunea 2021 a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână.

La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie și de a obține unul sau mai multe vouchere.