FacebookTwitterLinkedIn

Sorin Boncea, scenograf al serialelor „Las Fierbinți”, „O Săptămână Nebună!” și „Vine Poliția”, a construit un decor care va transporta industria marcomm în lumea eficienței, în interiorul mecanismelor publicității care duc România mai departe. Regia Galei este semnată de Claudiu Leonte – Homemade.

Anul acesta, în competiția Romanian EFFIE Awards, 27 de agenții au înscris 90 de campanii, pentru 65 de branduri.

Juriul Romanian EFFIE Awards este prezidat de Bianca Bourbon, Franchise Operations Director Central Europe, Coca-Cola Central and Southern Europe, și este format din peste 50 de  reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România. Aceștia vor evalua campaniile din perspectiva rezultatelor de vânzări și a obiectivelor de comunicare atinse și depășite.

Auditorul oficial al rezultatelor competiţiei Romanian EFFIE Awards 2014 este Deloitte.

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.