Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Vincon Vrancea are o nouă structură de management

Începând cu data de 4 august, conducerea executivă a companiei va fi preluată de Președintele Consiliului de Administrație al companiei Vincon Vrancea, Luchi Georgescu.
Luchi Georgescu, Presedintele Consiliului de Administratie

În plus, managementul operațional va fi asigurat de către un Consiliu Director format din  membri ai actualului top management al companiei, informează reprezentanții companiei.

Motivația pentru această schimbare este finalizarea contractului de management cu Georgel Costache, cel care deținuse funcția de director general, dar și de nevoia companiei de a deveni o organizație modernă, capabilă să facă față cerințelor unui business integrat 360 de grade și are loc în urma finalizării contractului de management cu Directorul General, domnul Georgel Costache.

„Sunt sigură că noua organizare managerială va crea un climat mult mai favorabil pentru dezvoltarea business-ului Vincon. Înființarea Consiliului Directorva asigura coerența în colaborarea dintre departamentele de producție și cel comercial, cu rezultat direct în creșterea vitezei de reacție și adaptarea la cerințele pieței de profil. Astfel, munca susținută, eforturile conjugate ale echipei și fluidizarea informației între factorii responsabili vor duce la o implementare mult mai eficientă a strategiei de creștere a cifrei de afaceri și a notorietății companiei”,declară Luchi Georgescu, Președintele Consiliului de Administrație.

Vincon este cel mai mare producător de vinuri ca volum din România, cu o gamă de produse adresate tuturor segmentelor de consumatori. Compania deține 11 crame și circa 1.500 de hectare de viță de vie în podgoriile Odobești, Cotești, Panciu și Huși.

CITEȘTE ȘI

Topul celor mai mari producători de vinuri din România

Luchi Georgescu – Locul 21 în Top 50 cele mai influente, ediţia 2015

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii