FacebookTwitterLinkedIn

În calitate de CEO al New Frontier Solutions, Vincent Sabot face parte din echipa de conducere a New Frontier Group și va fi responsabil cu coordonarea afacerilor companiei în domeniul soluțiilor de business pentru Europa Centrală și de Est, Rusia, Polonia și Turcia. Înaintea acestei funcții, Vincent Sabot a fost Chief Operating Officer (COO) și Managing Director în cadrul Siemens Convergence Creators, o companie deținută de Siemens.   

În funcțiile ocupate anterior el s-a ocupat, printre altele, de conducerea diviziei Portfolio & Business Development Service Industry în cadrul Siemens IT Solutions & Services, gestionarea echipei din divizia Managed Services a Nokia Siemens Networks și a fost CEO al Siemens Networks în Maroc.

Sabot este absolvent al Universității ENSEEIHT din Toulouse și și-a început cariera în 1996 la Alcatel, unde a ocupat diferite funcții până în 2005.

„Sunt mândru să lucrez alături de echipa New Frontier Group, care și-a construit o poveste de succes în industria IT din Europa Centrală și de Est în cei 7 ani de la înființare. Alături de noii mei colegi, voi accepta provocarea de a ne îmbunătăți poziția de lider în regiune, devenind în același timp liderul transformării digitale în Europa Centrală și de Est, în beneficiul clienților noștri”, a declarat Vincent Sabot, CEO New Frontier Solutions.

Romsys este o compmanie înființată în România in 1993 și preluată în 2007 de către New Frontier Group, concern austriac, lider pe piaţa de IT&C din Europa Centrală şi de Est.