FacebookTwitterLinkedIn

Situată în imediata apropiere a Mănăstirii Cașin, vila are în apropiere Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Universitatea de Științe Agronomice sau Universitatea Americană, cafenele și restaurant dar și sedii de ambasade sau consulate.

Vila a fost construită în anul 1927, în stil architectural neoromânesc și a fost complet restaurată în perioada 2019-2020.

Restaurarea și renovarea imobilului s-au făcut cu materiale de lux, rezultatul fiind o vilă superba, unică prin combinația perfectă între clasic și modern.

Elementele originale ale casei se îmbină într-un mod fericit cu design-ul modern rezultat în urma renovării și crează un concept unic, un imobil armonios și sofisticat, o simbioză perfectă între nou și vechi

Vila se vinde complet mobilată și utilată, cu mobilier personalizat si aparatură de calitate superioară, Smeg.

Dintre finisajele și amenajările casei se remarcă în mod deosebit  ușile masive și grinzile de lemn de stejar, perfect recondiționate și aduse la viață, parchetul masiv, mozaicul cu model aparte sau piatra naturala.

Ușa masivă din stejar, folosită acum  la unul dintre dressing-uri, este ușa originală care era la intrarea imobilului, care a fost recuperată si recondiționată.

Vila este dispusă pe subsol, parter, etaj 1 și mansardă și are 12 camere largi si luminoase, 8 bai, 3 bucatarii, hobby room, garaj, cameră tehnică și spații depozitare.

Prin recompartimentarea vilei, s-au obținut 3 copuri distincte – corpul principal, cu destinație locuința și corp secundar, cu destinație office precum și un apartament tip duplex, de 143mp.

Suprafața construită este de  850mp iar suprafața terenului este de 440mp.