FacebookTwitterLinkedIn

Străzile din această zona ascund multe construcții cu parfum interbelic, printre care descoperim imobile care  și-au recăpătat strălucirea.

Este și povestea acestei vile superbe a cărei construcție a fost începută în anul 1930 și care păstrează încă blazonul primului proprietar. Imobilul, cu o suprafață construită de 610mp, a fost renovat și consolidat în anul 2006, cu mare grijă pentru păstrarea elementelor și accentelor decorative originale. Camerele luminoase, cu ferestre ample și tavane înalte conferă noblețe aparte interioarelor.

Accesul în interiorul vilei se realizează printr-un hol dublu, fiind genul de intrare maiestuoasă specifica vilelor interbelice. La interior, au fost transformate toate spațiile pentru a valorifica la maxim potențialul vilei – astfel, la demisolul înalt încăperile au fost transformate în spații utile – bucătărie, birou, dressing. La mansardă s-au amenajat dormitoare moderne, un dressing și un living spațios.

Vila dispune de spații generoase și este alcatuită din 9 camere, 6 băi, 2 living-uri, 2 bucătării, cramă, camera tehnică, camera depozitare.

Imobilul are deschidere la 2 străzi iar accesul în curte se realizează din ambele laturi ale construcției, fiind un avantaj faptul ca accesul auto este separat de cel pietonal. De altfel, sunt locuri de parcare atât în fața casei cât și în curte (4-6 locuri). Zona de curte a fost amenajată ca spațiu de relaxare, zonă verde și foișor.

Elementele originale ale casei se îmbină într-un mod fericit cu design-ul modern rezultat în urma renovării și crează un imobil armonios și sofisticat, o simbioză perfectă între nou și vechi

Imobilul poate avea atât destinație rezidențială dar și comercială, fiind ideal ca sediu reprezentativ al unei firme sau un restaurant select.