FacebookTwitterLinkedIn

Serialul „Vikingii” se întoarce pe History pentru a spune povestea vieţii şi aventurilor legendare ale acestor războinici şi pentru a prezenta un portret al Evului Mediu întunecat – o lume stăpânită de cuceritori şi exploratori – prin ochii societăţii vikinge.

Cu promisiunea unor noi pământuri de la englezi, Ragnar (Travis Fimmel) îşi conduce oamenii către o soartă nesigură pe ţărmurile din Wessex. Regele Ecbert a făcut multe promisiuni şi rămâne de văzut dacă le va respecta. Dar Ragnar este un rătăcitor fără odihnă şi caută ceva mai mult – ceva ce urmează să găsească în miticul Paris. Se zvoneşte că oraşul e impenetrabil, aşa că Ragnar şi trupa sa de vikingi trebuie să se unească pentru a-i dărâma zidurile şi a intra în istorie.

Saga captivantă a lui Ragnar, Rollo, Lagertha şi Bjorn continuă; alianţele şi prieteniile sunt puse sub semnul îndoielii, credinţa este catehizată şi relaţiile devin tot mai încordate.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin RCS – DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.