Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Vietnamul a anulat prima sa cursă de Formula 1 din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus a anulat prima cursă de Formula 1 din Vietnam.  
 aboneaza-te
formula 1

Organizatorii primei curse de Formula 1 din Vietnam au anunţat, vineri, că au anulat Marele Premiu din acest an, care iniţial fusese programat în aprilie, şi apoi reprogramat, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters, citată de Agerpres.

”A fost o decizie extrem de dificilă, dar necesară, luată din cauza incertitudinii continue produse de pandemia de coronavirus’‘, a precizat Vietnam Grand Prix Corp într-un comunicat. Banii pe biletele vândute vor fi înapoiați.

Cursa din Vietnam era programată să se desfăşoare pe străzile din capitala Hanoi, fiind a treia etapă a sezonului.

Vietnamul a înregistrat peste 1.110 de infectări cu COVID-19 şi 35 de decese, potrivit Ministerului Sănătăţii din această ţară.

În iulie, autorităţile de la Hanoi au anunţat că Marele Premiu de Formula 1 ar putea avea loc în noiembrie. La finalul lunii iulie, Formula 1 a anulat toate cele patru curse din America din cauza pandemiei şi a adăugat alte trei în Europa. Numărul de curse din calendar a fost redus de la 22 la 17, iar Marele Premiu al Vietnamului este a 13-a cursă din calendarul original pe 2020 anulată. În august, organizatorii Formulei 1 au anulat Marele Premiu al Chinei şi au adăugat alte patru curse, una în Turcia, două în Bahrain şi una la Abu Dhabi, în ultimele două luni ale anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii