Cautare
, Contributor

Modă |
|

VIDEO: H&M prezintă colecția de toamnă 2013 la Paris

hm.JPG
Colecţia pentru Toamna 2013 a fost prezentată publicului într-un spaţiu special amenajat în grădina de la Musée Rodin, în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris.     Prezentarea de modă a oferit publicului şansa de a admira noua colecţie H&M în cadrul unui eveniment de modă internaţional.Colecţia va fi disponibilă din 5 septembrie 2013 în aproximativ 200 de magazine H&M din întreaga lume, precum şi online.

Este pentru prima dată când H&M prezintă o colecție la Săptămâna de Modă de la Paris. Evenimentul s-a bucurat de prezența unor celebrități precum Chloe Moretz, Cara Delevigne şi Emma Roberts.

“Sunt foarte entuziasmată pentru că mă aflu aici. Consider că organizarea acestui spectacol în cadrul Paris Fashion Week aduce H&M într-o cu totul altă lumină”, spune actrița Chloe Moretz.

Primul eveniment prezentat de H&M pe podiumul din cadrul Săptămânii Modei de la Paris a fost realizat de George Cortina şi a permis brandului H&M să prezinte colecţia principală a sezonului următor într-o lumină cu totul nouă, prin intermediul modelelor precum Cara Delevingne, Isabeli Fontana şi Arizona Muse.Atmosfera colecţiei a fost reflectată în locul special amenajat din grădina de la Musée Rodin, decorat ca un apartament de vis, plin de eleganţa petrecerilor din anii ’70 la Paris.După prezentarea de modă, oaspeţii s-au delectat cu spectacolele oferite de artistul francez Owlle, precum şi de 2 Many DJ's.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii