Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

VIDEO: “Aurora” și “Strângerea de mână”, două noi spoturi Cosmote

cosmote.jpg
Cosmote România lansează două campanii de promovare a noilor planuri tarifare adresate clienţilor rezidenţiali şi de business. Campania pentru clienţii rezidenţiali urmează platforma de comunicare "Time to listen"  şi se concentrează pe importanţa Internetului mobil în construirea poveştilor noastre, în timp ce campania de business se concentrează pe importanţa alegerilor simple într-o lume plină de alegeri dificile.

"Poveştile devin mai interesante şi mai captivante atunci când se bazează pe fapte reale. Acum, cu ajutorul smartphone-urilor, avem puterea de a crea poveşti, nu doar să le citim dintr-o carte. Pe de altă parte, noul portofoliu de business lansat recent ne face viaţa mult mai simplă", a declarat Dana Bursuc, Marketing Communications Senior Manager COSMOTE România.

Noul spot, care promovează abonamentele pentru clienţii persoane fizice, prezintă un tată care spune celor doi băieţi ai săi o poveste despre o expediţie la Polul Nord. Tatăl nu o citeşte dintr-o carte, în schimb utilizează smartphone-ul pentru a documenta povestea cu fapte reale, devenind astfel mai interesantă. Noul spot TV accentuează importanţa smartphone-urilor în viaţa noastră şi noile semnificaţii ale căutării pe Internet şi distribuirea către alţii, cu ajutorul noilor beneficii îmbunătăţite, oferite de abonamentele COSMOTE.

La rândul său, campania de promovare a portfoliului de business arată că până şi o simplă strângere de mână dintre doi oameni de afaceri poate fi complicată, existând foarte multe reguli de urmat. Nu se poate spune că o strângere de mână este simplă, aceasta având multe semnificaţii. De aceea, COSMOTE România oferă o soluţie simplă pentru întreprinderile mici şi mijlocii, pentru a le face viaţa mai uşoară într-o lume plină de decizii de business dificile. COSMOTE oferă noi abonamente, cu cel mai mare număr de beneficii de pe piaţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii