FacebookTwitterLinkedIn

“Poveştile devin mai interesante şi mai captivante atunci când se bazează pe fapte reale. Acum, cu ajutorul smartphone-urilor, avem puterea de a crea poveşti, nu doar să le citim dintr-o carte. Pe de altă parte, noul portofoliu de business lansat recent ne face viaţa mult mai simplă”, a declarat Dana Bursuc, Marketing Communications Senior Manager COSMOTE România.

Noul spot, care promovează abonamentele pentru clienţii persoane fizice, prezintă un tată care spune celor doi băieţi ai săi o poveste despre o expediţie la Polul Nord. Tatăl nu o citeşte dintr-o carte, în schimb utilizează smartphone-ul pentru a documenta povestea cu fapte reale, devenind astfel mai interesantă. Noul spot TV accentuează importanţa smartphone-urilor în viaţa noastră şi noile semnificaţii ale căutării pe Internet şi distribuirea către alţii, cu ajutorul noilor beneficii îmbunătăţite, oferite de abonamentele COSMOTE.

La rândul său, campania de promovare a portfoliului de business arată că până şi o simplă strângere de mână dintre doi oameni de afaceri poate fi complicată, existând foarte multe reguli de urmat. Nu se poate spune că o strângere de mână este simplă, aceasta având multe semnificaţii. De aceea, COSMOTE România oferă o soluţie simplă pentru întreprinderile mici şi mijlocii, pentru a le face viaţa mai uşoară într-o lume plină de decizii de business dificile. COSMOTE oferă noi abonamente, cu cel mai mare număr de beneficii de pe piaţă.