Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Victorie pentru Renault Vitality în finala Rocket League Spring Series Europe

Renault Vitality câștigă Rocket League Spring Series Europe, învingând cu 4-0 echipa Dignitas în finala Rocket League Spring Series Europe.
Renault Vitality

Victor “Fairy Peak !” Locquet, Alexandre “Kaydop” Courant şi Yanis “Alpha54” Champenois au luat cu asalt competiția fără a pierde o singură serie în primele trei ture. Echipa este considerată acum cea mai bună echipă din Europa, după un spectacol incredibil într-un meci foarte așteptat împotriva campionilor europeni RLCS9, Dignitas.

Renault Vitality a fost lider pe scena Rocket League de la momentul semnării cu Alex “Kaydop” Courant în 2018, înainte de a câștiga campionatul mondial din același an. 2020 a fost un an excepțional pentru echipă până acum, obținând primul loc în League Play din sezonul 9 RLCS și un loc secund în Campionatul European Rocket League.

Renault Vitality, cea mai bună echipă din Europa

“Suntem încântați de performanța impecabilă a celor de la Renault Vitality în Spring Series Europe. Această victorie este o dovadă a abilității și a sinergiei excepționale de care dau dovada jucătorii noștri, precum și a angajamentului Vitality Team și Renault de a obține performanțe și de a-i forja pe cei mai buni sportivi din lume “, a spus Fabien “Neo” Devide, președinte și co-fondator al echipei Vitality.

“Au dovedit că sunt cea mai bună echipă din Europa, acum lucrăm pentru a stabili o dominație mondială”, a mai spus Devide.

Pe culmile succesului

“Felicitări Renault Vitality, jucătorilor săi și intreg stuff-ului pentru câștigarea unui titlu suplimentar de către această echipă impresionantă și talentă! Rocket League este un joc foarte competitiv și dificil care necesită abilități solicitante și coordonare. A fost o provocare incredibilă pentru Vitality să aducă echipa în vârf. Acest lucru reflectă atât strânsa legătură dintre Renault și Team Vitality cât și voința comună de a anticipa standardele de performanță și pregătire de mâine în esports “, a precizat Guillaume Vergnas, Responsable Partenariats & Esports, Renault DP World F1 Team

Renault a intrat în esport în 2018 anunțând un parteneriat cu Team Vitality și a creat o nouă entitate, Renault Sport Team Vitality, care concurează în Rocket League, precum și în Formula 1™ Esports Series. Încă de la început, parteneriatul a cunoscut o creștere incredibilă a nivelului de performanță, incluzând un loc 4 în campionatul F1™ Esports Series din 2019 și această nouă victorie în campionatul Rocket League. În 2020 echipa a fost redenumită Renault Vitality pentru a evidenția puterea tot mai mare a parteneriatului.

Motorsportul face parte din ADN-ul Renault de peste 115 ani. Renault a participat la aproape 700 de premii majore de Formula 1 ™ și a câștigat 11 titluri de pilot, 12 titluri de constructor și nu mai puțin de 177 de victorii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii