Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Victorie pentru Oracle Team si TAG Heuer

Oracle,_TAG,_AmericasCup.jpg
  Într-o spectaculoasă răsturnare de situație, Oracle Team a reușit să câștige cea de-a 34-a ediție a legendarei America’s Cup, umilind Noua Zeelandă, în cursul uneia dintre cele mai palpitante curse din istoria venerabilei cupe.

 

TAG Heuer este partenerul oficial al echipei Oracle, iar CEO-ul și președintele brandului, Stephane Linder, i-a felicitat pentru spiritul de echipă și de luptători. “Suntem extrem de mândri de fiecare membru al acestei echipe extraordinare și de fiecare piesă din această ambarcațiune incredibilă. Oracle Team USA au dat dovadă de motivație și de un curaj uluitor, depășind obstacole imense, dar și-au păstrat cumpătul, au tras tare și au mers mai departe. A fost un moment glorios, fără precedent în lumea navigației competitive și suntem mândri că facem parte din acest moment”, a spus Linder.

 

Participarea TAG Heuer nu s-a rezumat la imprimarea unui logo pe uniformele echipajului, ci brandul a creat o ediție specială a cronografului Aquaracer, oferind de asemenea echipajului ceasuri ultra inovatoare și inteligente, pentru ca marinarii să poată primi în timp real toate datele tehnice necesare. De asemenea, TAG Heuer a dezvoltat, împreună cu Jimmy Spithill, ochelari de soare adaptați la condiții extreme – vânt, apă, viteză.

Ceasurile TAG Heuer sunt disponibile in magazinele Galt orologerie elvetiana.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii