Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

SportsMoney |
|

Victorie de 400.000 de euro pentru Simona Halep

Simona Halep a atins cea mai bună performanță a sa de până acum și cea mai bună performanţă înregistrată vreodată de o jucătoare din România.
(SP)QATAR-DOHA-QATAR OPEN TENNIS TOUNAMENT-WOMEN'S SINGLES

Jucătoarea Simona Halep s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de Grand Slam la Roland Garros, după ce luni se calificase în sferturile de finală. Ea a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuzneţov, scor 6-2 şi 6-2. Simona Halep va urca astfel de pe locul 4 , pe locul 3 în clasamentul Women Tennis Association (WTA) în urma victoriei de miercuri. Calificarea în semifinale este recompensată cu 780 de puncte WTA şi 412.500 de euro.

Joi 5 iunie, ea se va “duela” de la ora 16.00 cu Andrea Petkovic (Germania), locul 27 WTA, meci în urma căruia ar putea ajunge în finala celui mai important turneu de tenis din lume, cel de la Roland Garros.

Simona Halep este una dintre cele mai influente românce, dar și una dintre cei 30 de tineri care promit să schimbe România, potrivit topurilor Forbes 50 cele mai influente femei și 30 sub 30.

Citește aici mai multe despre cariera Simonei Halep

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii