FacebookTwitterLinkedIn

Primul magazin cu care Victoria’s Secret își extinde aspirațiile internaționale în România oferă selecții din iconicele colecții de lenjerie intimă care au adus brandului recunoaşterea globală. Rescriind legile atracției sub motto-ul Confidence is the new sexy, parfumurile multi-premiate ale mărcii, best-sellers precum BOMBSHELL, BOMBSHELL SEDUCTION, TEASE, LOVE, ANGEL GOLD, EAU SO SEXY, SCANDALOUS, CRUSH sau VS NIGHT încununează gama de produse disponibile în aeroport, alături de loțiunile și apele de corp complementare. Li se adaugă articole de beauty, travel și accesorii în tendințe ce aduc un plus de strălucire vacanțelor cu stil. Începând din această toamnă, călătorii se vor putea bucura de noi colecții: lenjerie de noapte Victoria Sleep și articole Victoria Sport, o colecție funcțională, dinamică.

Fidel conceptului global Victoria’s Secret transpus în peste 1000 de locații la nivel mondial, spațiul dedicat din Aeroportul Internațional Henri poartă amprenta consacrată a brandului, de un sex-appeal incontestabil. Designul întunecat, dramatic, cu accente glam conferite de mobilierul de cireș negru, e completat de proiecții video ale extravagantului „Victoria’s Secret Fashion Show”, cel mai urmărit eveniment fashion din lume.

Cu o audiență de peste 800 de milioane de privitori, „Victoria’s Secret Fashion Show” este o producție-gigant, cu costuri de peste 26,4 milioane USD doar în 2017 (de 100 de ori mai scump decât media per industrie). Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Helena Christensen, Chanel Iman sau Heidi Klum se numără printre supermodelele care au defilat de-a lungul timpului ca Victoria’s Secret Angels.