Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Victor Croitoru (McCann România) a fost promovat la IPG Mediabrands Central Eastern Europe

Victor Croitoru, având 12 ani de experiență în domeniul media, în cadrul echipei Universal McCann România, a fost promovat pe poziția de CEE Regional Strategy Director pentru IPG Mediabrands, grup de media prezent la nivel global în 127 de țări și care deține agențiile de media UM, Initiative și BPN.
 aboneaza-te
Victor Croitoru_UM Romania

Din poziția de Regional Strategy Director, Victor Croitoru va avea un rol de coordonare și suport în cadrul Mediabrands, pentru agențiile UM, Initiative și BPN, cu focus pe strategie, planning, creație și proprietate intelectuală pentru clienții grupului în Europa Centrală și de Est.

Victor Croitoru a declarat: „Numirea mea într-o poziție regională reprezintă, în primul rând, o validare a expertizei UM România la nivel regional din ultimii ani. Suntem de ceva vreme alături de responsabilii regionali pentru conturi importante din portofoliul UM și am reușit să exportăm cu succes know-how în afara granițelor. Noua poziție vine cu noi provocări și responsabilități pentru care sunt pregătit, dată fiind expunerea pe care am avut-o în UM România, dar este și o continuare naturală a ceea ce faceam deja în UM România”.

Victor Croitoru este absolvent de marketing și are un Master în Comunicare. Are peste 12 ani de experiență în UM România, ultima pozitie ocupată fiind cea de Planning Director, responsabil cu implementarea și supervizarea strategiilor de media pentru întreg portofoliul de clienți.

Sagit Tzur-Lahav, CEO McCann Erickson România, a spus: „Sunt extrem de bucuroasă că un nou membru al McCann Erickson România a fost promovat pe o poziție cu responsabilități regionale. Numirea lui Victor într-o poziție regională vine la scurt timp de la numirea lui Adrian Boțan ca Global Executive Creative Director pentru brandul Neslte. Acest lucru nu face decât să reconfirme faptul ca McCann Erickson România este un centru de excelență în cadrul rețelei. Lucrăm cu succes pentru clienți regionali, aceștia reprezentând un procent important din veniturile grupului, coordonăm proiecte importante pentru aceștia, răsplătite cu premii internaționale de eficiență și creativitate. Sunt mândră de rezultatele pe care le avem ca grup, pe plan local și internațional și, mai ales, sunt mândră de echipa McCann Erickson România”.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE MEDIA ÎN 2014!

 Mihai Trandafir, Managing Director UM România, a completat: „Sunt convins că Victor va avea o contribuție semnificativă în dezvoltarea standardelor de strategie ale grupului în regiune. Printre ariile cele mai importante se află extinderea unor tool-uri internaționale de ultimă oră, deja implementate la noi. De asemenea, va avea ca rol insuflarea unui spirit inovativ și perfect ancorat în digital, ce i-a adus UM România recunoașterea de care se bucură atât în țară, cât și pe plan internațional”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii