FacebookTwitterLinkedIn

Raluca are o experiență de peste 15 ani în real estate, dintre care 11 ani au fost petrecuți în cadrul Biriș Goran în diferite funcții, respectiv coordonator asociat al practicii de real estate și coordonator al practicii în domeniul insolvenței.

Am lucrat cu Victor mai mult de 12 ani și prietenia noastră va continua mulți ani de acum înainte. Ne pare rău că pleacă, dar îi înțelegem și respectăm decizia și îi dorim mult succes în viitorul său rol. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru Biriș Goran și pentru consolidarea unei practici de real estate de top care va continua să fie dezvoltată de Raluca și membri-cheie ai echipei de real estate – Daniela Lazea și Sorin Aungurenci”, a spus Gabriel Biriș.

Victor Constantinescu a menționat că au fost 11 ani foarte buni la Biriș Goran și le mulțumește partenerilor și prietenilor săi, avocaților și personalului, toți îi vor rămâne prieteni apropiați.

„Mulțumesc pentru munca și sprijinul acordat în construirea unei firme și practici de top. Sunt mândru de realizările noastre din toți acești ani și am deplină încredere că practica de real estate a Biriș Goran va continua să ofere consultanță de înaltă calitate clienților săi, a adăugat Biriș.

De la înființarea sa, în 2006, Biriș Goran a oferit consultanță în multe dintre cele mai mari tranzacții comerciale de real estate din țară. La începutul acestui an, Biriș Goran a acordat consultanță AdamAmerica în achiziția Construdava, o cunoscută clădire de birouri din zona de nord-est a Bucureștiului, după ce a asistat AdamAmerica, în martie 2016, în prima sa tranzacție din România, respectiv achiziția Phoenix Tower, un turn de birouri de 10.000 de metri pătrați, situat în centrul Bucureștiului. În ianuarie 2016, Biriș Goran a asistat Vastint în achiziția unui teren de 48 de hectare, situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești.

Biriș Goran a oferit asistență Aberdeen Asset Management Deutschland la vânzarea centrului comercial „Auchan Titan”, într-una una dintre cele mai importante tranzacții imobiliare din 2015, și a acordat consultanță pentru Pumac în vânzarea unui lot de teren de 21.000 de metri pătrați către Skanska, în cea mai mare tranzacție din 2015 ca valoare a tranzacției. În 2014, Biriș Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution la vânzarea Promenada Mall în cea mai mare tranzacție imobiliară în 2014.

Biriş Goran are peste 35 de avocați, oferind o gamă largă de servicii juridice, cu un accent pe domenii precum taxe, tranzacții imobiliare, drept societar, antitrust/concurență, litigii, dreptul muncii, finanțări și insolvență.