FacebookTwitterLinkedIn

Apărut pe piață cu nouă ani în urmă, la inițiativa vicontelui Arthur de Soultrait, Vicomte A. a pornit de la ideea de a oferi clienților șansa eleganței creative. Crescut într-o familie împătimită a sporturilor ecvestre, vicontele s-a inspirat din vestele și siluetele jocheilor, adăugând culoare și elemente originale.

Inspirată din cultura africană, colecția primăvară-vară 2014 reinterpretează vestimentația safari într-un mod proaspăt, combinând stilul sport colorat și ușor preppy cu detaliile africane și motivele animal print. Piesele de rezistență – sacouri, jachete safari, pantaloni scurți, pantaloni slim și cămăși – amintesc de stilul neo-colonial, fiind realizate din in și bumbac.

Clic aici pentru o galerie foto spectaculoasă cu noua colecție Vicomte A.

Pentru ținutele feminine, accesoriul predilect este o eșarfă asortată, care să prindă părul ca într-un turban, în timp ce bărbaților li se oferă varianta unei batiste colorate, amplasate în buzunarul de sus al sacoului.

Vicomte A.se adresează bărbaţilor, femeilor şi copiilor, propunând ţinute ce acoperă întreaga garderobă: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo și pantaloni. Din 2012, brand-ul şi-a extins gama de produse, introducând ochelari, ceasuri și pantofi, fiind prezent în peste 400 de magazine din întreaga lume. În București, magazinul se găsește în Mall Promenada, iar achizițiile pot fi făcute inclusiv online, pe vicomte-a.eu