Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul clubului de fotbal Leicester, a murit împreună cu fiica sa într-un accident de elicopter

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul thailandez al clubului de fotbal Leicester, și-a pierdut viața sâmbătă seară, după ce elicopterul său s-a prăbușit în apropierea stadionului King Power, la câteva minute după încheierea meciului Leicester - West Ham United, încheiat cu scorul de 1-1, în etapa a a X-a din Premier League.
 aboneaza-te
Vichai-Srivaddhanaprabha

În elicopter se mai afla fiica magnatului, o persoană căreia nu i-a fost dezvăluită identitatea și cei doi piloți ai aparatului. Elicopterul s-a ridicat chiar de pe Stadionul King Power, dar s-a prăbuşit în scurt timp, într-o parcare din apropiere, şi a luat foc. Nu există supraviețuitori.

Vichai Srivaddhanaprabha (60 de ani) a preluat clubul Leicester în anul 2010, când acesta activa în Championship (liga secundă din Anglia). În ediția 2015 – 2016 a Premiere League, Leicester a devenit campioană, furnizând cea mai mare surpriză din istoria acestei competiții

El este considerat al cincilea cel mai bogat om din Thailanda, cu o avere estimată la 4,9 miliarde de dolari de Forbes USA”.

VEZI AICI AVEREA PATRONULUI ECHIPEI LEICESTER!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii