Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Viceprimarul Capitalei a suspendat autorizaţiile de funcţionare pentru terasele aglomerate din Herăstrău 

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că a suspendat autorizaţiile de funcţionare pentru terase în cazul celor două societăţi comerciale din Parcul Herăstrău, unde numeroşi tineri s-au adunat ieri noapte, informează Digi24.  
 aboneaza-te
herastrau shutterstock_1505262065

„Deşi era de evidenţă ordonanţa de guvern care, pentru această perioadă, interzice deschiderea teraselor, până la adoptarea proiectului de lege care va reglementa acest tip de activitate în starea de alertă, aceştia, înţelegând să nu respecte toate aceste obligaţii, au procedat aşa cum s-a putut vedea în filmările puse la dispoziţie de televiziuni”, a declarat viceprimarul Capitalei pentru Agerpress.

„Măsura a fost aceea de suspendare a activităţii până pe data 30 a acestei luni, dată cu care se suspendă şi starea de alertă şi, practic, orice fel de măsură specială care a fost luată în această perioadă”, a precizat Bădulescu.

Decizia luată de primărie în acest caz este „pentru a descuraja orice astfel de activitate, de comportament, care nu face decât să ducă la apariţia de noi focare”, conform viceprimarului Bădulescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii