Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Vibe Properties demarează un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului

Vibe Properties, companie fondată de Michael Israeli, arhitect şi dezvoltator, în colaborare cu Rudolf Vizental, Andrei Cionca şi Cătălin Sima, demarează un proiect rezidenţial situat în bulevardul Dimitrie Pompeiu din zona de nord a Capitalei, valoarea investiției depășind 50 de milioane de euro.
Vibe Properties

Potrivit reprezentanților companiei, Vibe Forward va fi un complex multifuncțional, format din trei turnuri rezidențiale de înălțimi diferite, construite în jurul unei piațete centrale private ce se va ridica desupra nivelului străzii, conectată cu o galerie comercială modernă sub forma unei arcade. Proiectul, pentru care a fost deja eliberată autorizația de construire, va fi dezvoltat în două etape, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din nordul Bucureștiului, în zona centrală a hubului de business și va cuprinde la final 448 de apartamente și spații comerciale.

Prima etapă a proiectului este o clădire de tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar și 12 duplexuri situate la ultimele etaje. “Fără a avea intenția de a suna pretențios, Vibe Forward este inspirat de energia proiectelor turn multifuncționale din New York, unde rezidenții trăiesc, muncesc, petrec timp de calitate în același perimetru urban, bucurându-se de o viață calitativă și valorizând principala resursă pe care, ca oameni o deținem – timpul. Vibe Forward definește viziunea noastră pentru ceea ce înseamnă  a construi și anume proiecte în zone foarte căutate, fără compromisuri și promisiunea de a fi alături de clienții noștri pe termen lung. Credem în proiecte multifuncționale, nu în clădiri clasice unde rezidenții vin să doarmă și de unde pleacă zilnic pentru a pierde zeci și zeci de ore în trafic spre punctele de interes. Vibe Forward este primul nostru proiect în această formulă de asociere și dorim să reprezinte un punct de referință în piață”, a afirmat Michael Israeli, co-fondator și Managing Partner Vibe Properties.

“Am dorit un proiect eficient. Valorificăm suprafețele la maxim, astfel încât, pur și simplu nu există spații pierdute. Proiectul dă senzația de evoluție. A deține un apartament într-o astfel de zonă este o investiție foarte bună pe termen lung”, explică Rudolf Vizental, co-fondator și Board Member Vibe Properties.

De asemenea, Vibe Forward va avea finisaje premium, precum parchet triplu-stratificat, încălzire în pardoseală, ferestre cu tâmplărie din aluminiu, ușă de intrare ranforsată, respectiv obiecte sanitare din game de top. Rezidenții se vor bucura de intimitatea unei piațete private care se va contura la finalul proiectului, spații comerciale, o zonă verde, dar și un spațiu privat de joacă pentru copii, precum și o serie de facilități menite să contribuie la creșterea calității vieții.

“Dorim să demonstrăm că putem construi un produs de calitate ridicată care să ridice cu adevărat calitatea locuirii a viitorilor rezidenți și care să fie accesibil cumpărătorilor tineri aflați în plină expansiune a carierei lor”, adaugă Cătălin Sima, CEO Vibe Properties.

Mixul de apartamente este adaptat la cererea existentă în piață și stilul de viață al bucureștenilor tineri, creativi, cu o carieră în ascensiune, imobilul fiind compus din unități cu un dormitor cu suprafețe care pornesc de la 44 mp, două dormitorare cu suprafețe ce încep de la 60 mp și trei dormitoare cu suprafețe de 75 mp sau mai mari. Ultimul nivel al clădirii este rezervat duplexurilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii