Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Viaţa lui Steve Jobs, într-un documentar inedit

Steve_Jobs.jpg
Documentarul « Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari » arată ascensiunea lui Steve Jobs şi formula de succes care a făcut ca Apple să ajungă dintr-un garaj în unul dintre cele mai cunoscute şi iubite branduri la nivel mondial.

Puţini sunt cei care nu au pronunţat măcar o dată numele fondatorului Apple, Steve Jobs. Cu un trecut de rebel, tânărul cu plete şi cu reputaţie de cerăreţ, cu toate că a abandonat colegiul, a fost un perfecţionist şi a avut o ambiţie nemăsurată, astfel a reuşit ca Apple să ajungă una dintre cele mai mari corporaţii din lume. Un om al contradicțiilor, Steve Jobs a stăpânit arta de a profita de pe urma progresul exploziv al tehnologiei informației.

Documentarul prezintă interviuri cu inventatorul World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, confondatorul Apple, Steve Wozniak, experta în domeniul mărcilor, Rita Clifton și cu actorul și pasionatul de Apple, Stephen Fry.

Acesta va putea fi urmărit pe BBC Knowledge, luni, 19 august, de la ora 22. BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii