FacebookTwitterLinkedIn

Epic Drama va completa portofoliul care include 27 de televiziuni pay-TV în peste 50 de teritorii, alături de oferta non-lineară în multe dintre pieţe, precizează Media Expres.

Televiziunea Epic Drama va oferi peste 600 de ore de conţinut HD, alcătuit din producţii de top, care acoperă majoritatea genurilor dramatice.

Genurile difuzate vor fi: crime şi mister, adaptări literare, seriale politice, istorice, de război, acţiune, aventură și fantastice. Conţinutul este alcătuit din cele mai bune titluri produse în Marea Britanie, SUA, Spania, Franţa, Italia, Australia şi Canada.

Majoritatea conţinutului difuzat în prime-time este produs în ultimii trei ani şi este difuzat în exclusivitate în proporţie de 70% în teritorii, cu o difuzare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Susţinut de studii care au identificat o lipsă în piaţa de televiziune, lansarea Epic Drama este o dovadă a agilităţii cu care grupul independent de televiziune Viasat World răspunde cerinţelor telespectatorilor şi partenerilor săi, dar şi a ambiţiei companiei de a-şi creşte publicul şi amprenta. Pe baza experienţei pe care compania o are în prezentarea serialelor dramatice de succes, televiziunea a fost construită având la bază un bloc de conţinut Epic Drama oferit de Viasat History.

Epic Drama se lansează iniţial în teritoriile şi pieţele cheie ale Viasat World: România, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia şi Ucraina, prin intermediul unui feed pan-regional.

Irina Gofman, CEO & Preşedinte Viasat World: „Suntem încântaţi să lansăm Epic Drama, o televiziune nouă puternică şi generoasă, dedicată în totalitate producţiilor dramatice de cea mai bună calitate, cu bugete pe masură, care are la bază poveşti captivante. Statutul nostru unic, în calitate de grup independent de televiziune, ne oferă posibilitatea de a asculta cu atenţie partenerii şi telespectatorii, de a înţelege ceea ce caută şi de a răspunde rapid nevoilor acestora. Ne folosim de experienţa acumulată în difuzarea serialelor dramatice pentru a acoperi o lipsă pe care am identificat-o pe piaţa de televiziune – lipsa uneia care să transmită 24 de ore pe zi cele mai bune seriale dramatice disponibile la nivel mondial, cu un conţinut disponibil şi la cerere.”

Viasat World este un grup de divertisment internațional independent, cu un portofoliu de televiziuni şi SVOD, care acoperă genurile divertisment, dramă, filme și sport. Viasat World are peste 130 de milioane de abonaţi în întreaga lume, iar conținutul oferit este disponibil în 17 limbi diferite.

Principalele televiziuni din portofoliul companiei se difuzează și în România: TV1000, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și Viasat Life.