Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Viasat Nature difuzează de „Ziua mondială a animalelor” programe dedicate speciilor pe cale de dispariție

Ziua de 4 octombrie 2017 marchează un eveniment anual important - Ziua Mondială a Animalelor, pe care Viasat Nature o dedică celor mai bune emisiuni care prezintă unele dintre speciile aflate în cel mai mare pericol: gorilele, urșii panda, tigrii, leii și urșii polari, informează Media Expres.
Viasat Nature

Cu acest prilej, noua serie „Marea migraţie” va avea premiera la Viasat Nature pe 4 octombrie, cu aventurierul Ben Fogle urmărind poveștile și evenimentele importante din viața unor antilope gnu, în timp ce parcurg o incredibila migrație – o excursie anuală de 650 km din câmpiile Serengeti din Tanzania și până în zonele muntoase ale Maasai Mara din Kenya și înapoi, potrivit Media Expres.

Programul special Viasat Nature în sprijinul Zilei Mondiale a Animalelor are rolul de a atrage atenţia asupra statutului animalelor și de a le îmbunătăți standardele de viaţă în întreaga lume. Maratonul de emisiuni dedicate include „Pui de panda”, „Gorila de munte”, „Tigrii din casă”, „Cum a fost salvată Sirga” și „Orașul urșilor polari”. Telespectatorii vor putea urmări toată ziua seria de emisiuni începând cu ora 6 dimineața. Pentru cei care ratează maratonul din 4 octombrie, acesta va fi repetat duminică, 8 octombrie.

VEZI AUDIENȚA TELEVIZIUNILOR DE FILME – SEPTEMBRIE 2017

Programul include: „Pui de panda”, un documentar care urmărește activitatea a trei centre remarcabile dedicate urșilor panda din China, prezentând viața celor mai drăguți pui de panda. „Gorila de munte”, care arată imagini intime din viaţa ultimelor populații sălbatice, în fortăreața lor montană: Parcul Național Virunga din Rwanda și pădurea virgină Bwindi din Uganda. „Orașul urșilor polari”, unde Ursul întâlnește Omul, într-o serie extraordinară ce urmărește migraţia a 1.000 de urși polari prin micul oraș nordic Churchill, Manitoba, cu o populație de doar 900 de oameni și „Tigrii din casă”, povestea lui Spot și a lui Stripe, doi pui de tigru care într-o bună zi vor face parte dintr-un program de reproducere pentru salvarea speciei.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – SEPTEMBRIE 2017

Viasat Nature face parte din portofoliul Viasat World, un grup de divertisment internațional independent, cu un portofoliu cuprinzător de televiziuni și canale SVOD care acoperă genurile de documentare, dramă, filme și sport. Viasat deține 27 de televiziuni pay TV în peste 50 de țări, precum și servicii on-demand în mai multe țări, cu peste 130 de milioane de abonaţi în întreaga lume, în vreme ce conținutul este oferit în 17 limbi diferite, inclusiv în limba română.

Viasat World oferă o selecție mare de filme prin intermediul a șapte televiziuni independente TV1000, printre care TV1000, TV1000 Action, TV1000 Russian Kino și TV1000 Premium HD, unde spectatorii pot urmări de la blockbustere Hollywood-iene, la cele mai bune producţii internaționale, cu cele mai mari vedete ale tuturor timpurilor în rolurile principale.

Principalele televiziuni de documentare ale companiei sunt Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și Viasat Life, care se regăsesc în oferta celor mai importante rețele de cablu și satelit din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii