FacebookTwitterLinkedIn

„Cea mai sângeroasă dinastie din Marea Britanie” aduce în prim-plan povestea dinastiei Plantageneților, o familie din Evul Mediu din Anglia.

Prezentat de istoricul Dan Jones (foto), seria-documentar va reconstitui poveștile dinastiei Plantageleților, care au condus Marea Britanie mai mult de trei sute de ani. Seria dezvăluie cum această dinastie au construit Anglia, ca națiune.

Televiziunile Viasat sunt distribuite în România prin cablu, DTH și IPTV prin intermediul companiei Veloce Net SRL, în vreme ce coordonatorul de Marketing și PR al Viasat World Ltd. pentru România este Mihaela Constantinescu.

Televiziunile aparțin Viasat Broadcasting, parte a Modern Times Group (MTG),o companie internațională de entertainment televizat care deține televiziuni gratuite sau cu plată, posturi de radio și diferite unități de producție.

Viasat Broadcasting este divizia prin care sunt operate televiziunile în regim free-TV sau pay-TV, distribuite prin propria platformă de satelit Viasat și alte rețele partenere, dar și distribuția de conținut pe internet. MTG este cel mai mare acționar al companiei CTC Media, principala televiziune independentă din Russia. Modern Times Group este o companie listată la bursa Nasdaq OMX Stockholm.

Operațiunile din România sunt derulate prin Viasat Broadcasting UK Ltd. o companie înregistrată în Marea Britanie.