Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Viasat History difuzează în martie „Împărătesele din Roma Antică: mame, asasine și amante”

Catharine_Edwards.jpg
Viasat History difuzează în martie, luna femeii, o nouă serie „Împărătesele din Roma Antică: mame, asasine și amante”, în care profesorul Catharine Edwards (foto) analizează rolul femeilor în Imperiul Roman, informează Media Expres.

Premiera documentarului va avea loc pe 3 martie, când începând cu soția împăratului Augustus și mama lui Tiberius – Livia, gazda emisiunii explică modul în care femeile cărora le lipsea o judecată politică fără cusur ajungeau să fie victime, în loc de lideri.

Pentru a celebra Ziua Internațională a femeii, Viasat History va prezenta de asemenea în 8 și 9 martie și alte povești ale unor femei care au marcat istoria și viețile oamenilor din seriile. „Jackie fără Jack”, „Lupoaicele” și „The Medici Files”.

Televiziunea va transmite, de asemenea, din 2 martie și până pe 25 mai, un nou sezon (XV) din seria „Călători în timp”, în care Tony Robinson și echipa sa de experți descoperă comori ascunse și investighează o serie de situri arheologice de importanță istorică.

Viasat Explorer va difuza din 9 martie și până pe 13 aprilie o nouă serie „Afaceri în criză”, în care antreprenorul Peter Jones călătorește prin America pentru a salva afaceri mici, aflate în pericol. El va răspunde apelurilor disperate ale micilor afacerişti cu scopul de a duce companiile lor de la faliment la succes, investindu-și timpul și experiența sau chiar propriul capital pentru a-și atinge scopul.

Viasat Explorer difuzează de asemenea în perioada 31 martie – 7 aprilie seria „Fabrici extreme”, despre unele dintre cele mai mari fabrici din SUA.

Televiziunile Viasat sunt distribuite în România prin cablu, DTH și IPTV prin intermediul companiei Veloce Net SRL, în vreme ce coordonatorul de Marketing și PR al Viasat World Ltd. pentru România este Mihaela Constantinescu, notează Media Expres.

Televiziunile aparțin Viasat Broadcasting, parte a Modern Times Group (MTG), o companie internațională de entertainment televizat care deține televiziuni gratuite sau cu plată, posturi de radio și diferite unități de producție.

Viasat Broadcasting este divizia prin care sunt operate televiziunile în regim free-TV sau pay-TV, distribuite prin propria platformă de satelit Viasat și alte rețele partenere, dar și distribuția de conținut pe internet.

MTG este cel mai mare acționar al companiei CTC Media, principala televiziune independentă din Russia. Modern Times Group este o companie listată la bursa Nasdaq OMX Stockholm.

Operațiunile din România sunt derulate prin Viasat Broadcasting UK Ltd. o companie înregistrată în Marea Britanie. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii