Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Viacom lansează Paramount Channel în Ungaria, urmează România

Paramount.jpg
Viacom face un pas important în extinderea pe piețele din Europa Centrală și de Est după ce a anunțat lansarea versiunii localizate a Paramount Channel în Ungaria în luna februarie 2014, a treia țară europeană în care televiziunea va fi disponibilă după lansările în Spania (2012) și Franța (2013), informează Media Expres.

Mai multe site-uri de programe din Ungaria (de exemplu dtvnews.hu și musor.tv) indică începerea emisiei de test Paramount Channel, a constatat Media Expres.

Bartosz Witak, directorul general VIMN pentru Europa Centrală și de Est și Israel, a declarat pentru presa locală că Viacom țintește să ajungă pe locul trei în topul celor mai urmărite grupuri de televiziune în targetul de 18-49 de ani din Ungaria.

Potrivit presei maghiare de specialitate, Viacom a reușit să semneze în ianuarie 2014 cu RCS & RDS și pentru distribuția televiziunilor pentru tineret VIVA și MTV, în rețelele pe care distribuitorul de televiziune le deține în Ungaria, fapt care semnifică creșterea distribuției lor cu aproximativ 20% în țara vecină, în funcție de numărul de gospodării acoperite.

După prezentarea Paramount Channel în România în cursul anului trecut în timpul unei întâlniri a distribuitorului Tematic Cable cu operatorii locali, lansarea oficială a televiziunii în România este de asemenea iminentă.

Paramount Channel este o televiziune de filme ce va folosi arhiva Paramount Pictures, probabil cel mai celebru studio de producție din SUA, cât și filme europene și filme ale altor studiouri inclusiv NBC Universal.

Televiziunea va difuza, de asemenea, filmări din spatele scenei în exclusivitate, și interviuri cu actori și regizori.

Paramount Channel face parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii