Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Viacom a semnat cu RCS & RDS pentru distribuția Comedy Central Extra și Nickelodeon

viacom-logo-cloud-lg.jpg
Viacom a semnat cu RCS & RDS un contract de distribuție pentru televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon în România și Ungaria, rețele care cumulează peste 3,5 milioane de abonați dintre care peste 3 milioane în România, potrivit unei informații publicată de presa internațională și preluată de Media Expres.

Televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon vor intra din 25 octombrie a.c. în peste 3 milioane de case noi, după semnarea acestui acord de distribuție, atât în cablul digital, în cablul analogic cât și pe platforma DTH, conform informațiilor Media Expres.

Comedy Central Extra difuzează unele dintre cele mai acide show-uri și seriale de comedie din Statele Unite ale Americii și s-a lansat în România la începutul acestui an, fiind o televiziune distribuită deocamdată pe platforma DTH a Romtelecom și preluată de alți operatori independenți.

Nickelodeon este o televiziune care difuzează entertainment pentru întreaga familie, având un public țintă format din copiii cu vârste între 4 și 14 ani.

Distribuția în România a televiziunilor se face prin intermediul companiei Tematic Cable.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii