Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Vezi cum mai stau tirajele printului din România! BRAT a publicat cifrele de difuzare ale presei scrise pentru perioada octombrie – decembrie 2016.

Cifrele de difuzare pentru presa scrisă, aferente trimestrului al IV-lea al anului 2016, arată că mediile tirajului tipărit și difuzat pentru publicațiile auditate de BRAT au rămas constante față de trimestrul anterior, în timp ce media tirajului vândut a scăzut cu aproximativ 5%.
 aboneaza-te
ziare.jpg

Tirajul vândut a fost de 1,01 milioane de exemplare, în perioada octombrie – decembrie 2016, față de 1,07 milioane de exemplare în intervalul iulie – septembrie 2016.

Față de tirajul similar al anului 2015, în trimestrul al IV-lea 2016, mediile tirajului brut și difuzat sunt cu 3%, respectiv 5% mai mari. Media tirajului vândut în perioada octombrie – decembrie 2016 a fost cu aproximativ 11% mai mică decât în ultimul trimestru al anului 2015.

BRAT este organizația industriei de media din România care măsoară audiența presei scrise și a mediului online, auditează tirajele (presa scrisă) și monitorizează investițiile în publicitate (presa scrisă, online, radio și outdoor).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii