Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Vetro, furnizor de produse pentru medicina veterinară devine producător în domeniu printr-o investiție de 4,5 milioane de euro

Furnizorul de produse și servicii pentru medicina veterinară, Vetro Solutions investește 4,5 milioane de euro într-o fabrică de medicamente de uz veterinar, schimbându-și astfel statutul din furnizor în producător.
Farms,Pig,,Veterinary,Asians,Working,In,Pig,Farms.,Vaccinated,Pigs.

Noua fabrică se va deschide anul acesta, la Iași, notează platforma Industria Cărnii.ro.

Potrivit reprezentanților companiei, investiția a fost finanțată din fonduri proprii și  europene.

„(…) De anul trecut, am început să facem pașii necesari pentru a avea o creștere sustenabilă, trecând la un management pe bază de obiective. Am consolidat echipele existente, am creat altele noi iar proiectul de construcție de brand, de poziționare în piață, definire a valorilor și a noii identități vizuale, realizat cu sprijinul echipei Brandocracy, ne vor ajuta să trecem la următoarea etapă de dezvoltare. Planurile pe termen mediu includ intrarea pe piața producătorilor de medicamente generice destinate animalelor de companie și renta dar și lansarea unei platforme care va conecta Vetro cu cabinetele veterinare și cu posesorii de animale de companie, un marketplace inovativ pentru care investiția este de aproximativ 3 milioane de euro”, a explicat Coca Cașcaval, directorul general al companiei.

Printre planurile de investiții ale companiei pe termen mediu se numără: finalizarea fabricii de medicamente pentru uz veterinar și punerea în funcțiune în prima parte a acestui an și crearea unui marketplace destinat cabinetelor veterinare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii