Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Vestra Industry a înregistrat o cifră de afaceri de 70 milioane de lei în al treilea trimestru

Vestra Industry a înregistrat o cifră de afaceri de 70 milioane de lei în trimestrul III din 2020, în creștere cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Vlad Iftime

Numai în trimestrul trei, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 33 milioane de lei, în creștere cu aproximativ 57% față de același trimestru din anul precedent.

La fel ca majoritatea sectoarelor economice și noi am fost afectați de pandemia generată de Covid-19. Fiind o companie de consultanță trebuie să menținem constant legătura cu clienții și să ne deplasăm pe teren, astfel că starea de urgență și măsurile de distanțare socială reprezintă o provocare pentru noi. Cu toate acestea, am reușit să ne adaptăm noilor condiții și să ne continuăm activitatea și, la fel ca într-o mare familie, ne-am susținut reciproc și am luptat împreună pentru atingerea obiectivelor comune”, declarat Vlad Iftime, Managing Partner Vestra Industry.

Pe lângă gestionarea afacerii în contextul pandemic, cea mai mare provocare de business a clusterului este dezvoltarea unei noi divizii IT.

“Pentru anul 2021 ne-am propus să creștem departamentul de IT care va realiza soluții pentru orașe inteligente (smart cities) și de cyber security. Astfel, oferim posibilitatea orașelor și comunităților să devină competitive din punct de vedere economic, să își consolideze eforturile de durabilitate și să deschidă ușa către noi servicii și comunicații într-o societate mobilă în continuă creștere. Într-o lume din ce în ce mai dependentă de tehnologie, în care hub-urile urbane sunt interconectate, securitatea în mediul virtual devine și ea un ”must have””, a adăugat acesta.

Vestra Industry comercializează o gamă largă de echipamente de măsură și control, soluții pentru rețele de apă și canalizare dar și sisteme de automatizare aduse pe piața din România în parteneriat cu lideri modiali precum Rockwell Automation, Itron, AVK International, Kamstrup, Baroclean, Sainte-Lizaigne, Panduit, Rivard, Orbinox, Enz® Technik Ag, ProSoft Technology, Grupul ECA, Musthane, Cla-Val, Hilscher, Universal Robots.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii